Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Nieuws

Vassiliki of Syvota, wat is de beste Yoga-vakantie voor jou?

Onze originele centrum in Vassiliki op het Griekse eiland Lefkas is dit seizoen in haar tiende jaar. Onze unieke benadering van Yoga-vakanties die ook écht vakantie zijn maakt dat veel van onze gasten steeds weer terugkomen.

Wij zijn geen typisch 'retreat' en welk centrum je ook kiest, bij Healthy Options zorgen we er altijd voor dat jouw tijd bij ons zo relaxed en ontspannen mogelijk verloopt. Het is jóuw vakantie, dus jij bepaalt hoeveel (of hoe weinig) je doet, zonder dat de docenten of mede-gasten je onder druk zetten.

Bij ons vind je een uitstekende, vriendelijke en hooggekwalificeerde docenten, lessen op alle niveaus en een keur aan activiteiten die je elders niet vindt.

Bijzonder in Vassiliki

Naast de complete reeks van Yoga-, Pilates- en fitness-lessen bieden we je in Vassiliki de mogelijkheid om activiteiten uit te proberen zoals zeilen en stand-up paddleboarden, allemaal inbegrepen in de verrassend betaalbare prijs van je vakantie. Ga mee met een aantal geweldige fietstochten om het fantastische landschap rond de baai van Vassiliki te leren kennen. Onze wandeling naar het strand van Agio Fili wordt gevolgd door een meditatiesessie op het strand. De terugtocht gaat per opblaasbare boot, waarbij we stoppen om te zwemmen en te snorkelen - veel van onze gasten beschouwen dit als een hoogtepunt van hun vakantie.

In Vassiliki bieden we ook onze excellente kruidenwandeling waarbij Aris, onze extreem vriendelijke en erudiete gids, je een fascinerende uitleg zal geven van de lokale bloemen en kruiden en de manier waarop deze worden gebruikt in de traditionele Griekse keuken en geneeskunde.

De opties in Syvota

Onze nieuwe locatie in Syvota is ideaal voor wie wil ontspannen en tot rust komen in het meer comfortabele hotel Mega Ammos. Het kalme levensritme van het stadje en de gezellige restaurants in de haven bieden de perfecte setting om helemaal te ontstressen.

Toch valt ook hier veel te beleven. De boottrip rond het eiland stopt voor meditatie, zwemmen en snorkelen en de wandeling door de beroemde grove van Acheron zal niemand snel vergeten. Probeer een keer te raften op de rivier. Je kunt bovendien zoveel stand-up paddleboarden als je maar wilt, het is allemaal al inbegrepen.

Als je het echt moeilijk vind om te kiezen tussen de twee locaties, dan heb je altijd de optie om beide locaties te bezoeken tijdens één vakantie van twee weken. Op die manier heb je het beste van beide werelden!

Om een boeking te maken of als je meer wilt weten bel je met Hans van Nes op 070 8080162 of mail hem op hans@healthy-options.nl

Photostrip 2

Nieuwigheidjes

Is it safe to travel to Healthy Options this year?

This is the question that crosses many people’s mind as they decide whether to join us in Greece this year. With the experience of the past six months it is eminently wise that anyone considering...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland