Healthy Options respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policy.

Twee geweldige Griekse vissersdorpjes

Onze twee Healthy Options-locaties in Griekenland bevinden zich beide in mooie locaties die worden begrensd door het kristalheldere blauwe water van de Ionische zee. Geniet van het uitmuntende uitzicht en krijg proef de smaak van de traditionele Griekse manier van leven. Ongeacht de locatie die je kiest ben je verzekerend van een warm welkom en zal er goed voor je worden gezorgd.

Yoga pose strip 23 12 2015

Vassiliki, het kleine vissersdorp op het eiland Lefkas

Onze hoofdlocatie bevindt zich in de baai van Vassiliki, een klein en vriendelijk vissersdorp op het eiland Lefkas.

Lefkas, of Lefkada zoals de Grieken zelf zeggen, is een opvallend groen eiland in de Ionische zee aan de westkust van Griekenland. Het is het op drie na grootste Ionische eiland, na Zakynthos, Kefalonia en Corfu. Voor ongeveer 22.000 mensen is dit hun thuis. In tegenstelling tot veel andere Mediterraanse eilanden met een aangenaam klimaat is Lefkas niet verpest door massatoerisme; het blijft een kalme en authentieke plaats waar mensen daadwerkelijk wonen en opgroeien.

In het zuiden van het eiland vind je onze basis aan het strand van Vassiliki. Vassiliki is een klein en onbedorven vissersdorp. Na een klein stukje lopen langs het water vanuit het centrum van het plaatsje vind je ons centrum aan het strand. Onze tweede basis in het plaatsje Syvota, wat eveneens een vissersdorp aan het strand is.

Leer meer over het eiland Lefkas en onze basis in Vassiliki.

[locations] syvota

Syvota, prachtige stranden langs een rotsachtige kustlijn

Syvota is een onbedorven en ontspannen vissersdorp in een regio van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Met een traditionele natuurlijke haven en met prachtige stranden en rotsachtige inhammen aan beide kanten van het eiland is Syvota de perfecte locatie voor een ontspannende en gezonde vakantie. 

Syvota ligt 90 kilometer ten noorden van de luchthaven Prevesa – het duurt ongeveer 75 minuten voordat je bij ons lieftallige hotel bent.

Leer meer over het kustplaatsje Syvota en de Thesprotia-regio

Ho lef photostrip locations

Nieuwigheidjes

Lage vluchtprijzen plus extra korting - onze speciale combinatieaanbieding

Om de absoluut laagste prijs mogelijk te maken voor een echte Healthy Options ervaring, hebben we de laagste vluchtprijzen die we hebben gevonden waar mogelijk gekoppeld aan extra kortingen in weken waar we nog voldoende...

Lees verder

Yoga-, Pilates- en fitnessvakantie in Griekenland